Nejnovější recenze ze sekce Kosmetická zrcátka
- Kvalitní zrcátko s praktickým osvětlením a hezkým disainem.
- Na nic jsem nepřišel.
- odpovídá popisu
produkt jsem vybrala jako dárek. Ale sama ho doma každý den používám. Jsem spokojená.
- Zrcátka jsou docela v klidu, různá volba zvětšení.
- LED osvětlení je zajímavé, ale docela dost svítí, což není úplně příjemné.
- Bohužel mi zrcátko přišlo s ulomeným opěrným systémem.
- Kvalitou a zpracováním odpovídá na Čínu..
Bohužel mám s tímto produktem špatnou zkušenost. Ale z objektivního pohledu bych radši zvolil zrcátko od jiného výrobce. Pokud chcete tohle, tak si můžete zrcátko koupit rovnou z Číny.
plastová klasika
Za dobrou cenu, splňuje očekávání
- 10x zvětšení je naprosto dokonalé
snesla bych vyšší podstavec
Praktické zrcátko.
- Kvalitní zpracování
- Nádherný design
- Lze měnit intenzitu osvětlení dotykem
- Adaptér je přiložen v balení
- Tento model má také signalizační led kroužek stavu nabití/nabíjení v horní části podstavce
- Vypínač ze spodní strany podstavce
- Robustní provedení, avšak není složité a těžké pro manipulaci
- Senzor reaguje ve správnou chvíli (zblízka) a tak se nemusíte bát, že se zrcadlo rozsvítí, když jen projdete kolem
- Barva je úžasná - nic agresivního, velmi elegantní
Hodnocení je po prvotním vybalení, nabití a odzkoušení. Takže nějaké podrobnější info o délce výdrže akumulátoru, otočném mechanizmu, dotykovém ovládalní intenzity osvětlení nelze takto rychle sdělit. Simplehuman, ale nezklamal svou kvalitou a provedením, které se zdá být opět na velmi vysoké úrovni. Potěšil i přiložený adaptér nabíjení, protože z USA video recenzí jsem pochopil, že přiložen nebyl, pouze kabel. Produkt doporučuji i když si uvědomuji jeho vysokou cenu, ovšem ta je vyvážena kvalitou zpracování a funkčností. Může se stát nádherným dárkem pro vaše blízké. Poslední tečkou je nádherná barva “rose gold”, kterou Simplehuman odlišil své výrobky od ostatních, není agresivní, naopak je velmi elegantní.
- snadná manipulace
- spokojenost
- žádná
- Zvětšovací malé zrdcátko je na přísavkách a dá se přidělat kamkoli (i na jiné zrdcadlo)
- LED osvětlení je celkem slabé
Dárek ???
- Výborně osvítí celý oblyčej
- světlo lze napájet z kabelu a nebo z baterie
- Krátká dodávaná kabeláž
- Hezky vypadá
Zrcadlo jsem zakoupila jako dárek pod stromeček. Věřím, že udělá radost.
- 5-ti násobné zvětšení, LED osvětlení
No prostě kosmetické zrcátko s přisvětlením. Zrcadlo zrcadlí, osvětlení svítí. Přísavka přisává až až, když se má zrcátko odtrhnout, je to docela zápolení.
Zrcátko je malinké, asi jsem si dostatečně nepřečetla vlastnosti. Také 15x zvětšení je nepřiměřeně moc, ale přesto jsem si ho ponechala!
- Perfektně zpracované, kvalitní materiály, dobré zvětšení, výborně svítí, manželka je naprosto spokojená.
- Velké zvětšení
- Skvěle osvětlení
- Velmi pěkné
- Škoda že není i možnost s kabelem
Dárek pro mamču, ta byla velmi spokojená. Jelikož má brýle tak měla problém si například vytrhat obočí protože nic neviděla. Teď je spokojená protože zrcátko vás krásně osvětlí a u zvětšovacího zrcátka vidíte i ti co nechcete. Hodí se na kosmetický stolek, nemusíte ho nikde schovávat v šuplíku.
nelze ho rostachnat a musim reklamovat na vymiane nebo zvrot penienz
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »