Nejnovější recenze ze sekce Kosmetická zrcátka
krásný a úsporný design
- Dobrá svítivost
- Skladné
- Plastový kruh na podepření působí křehce
- Funkce zvětšení funguje.
Naprostá spokojenost, zrcátko je perfektní !
když se tam podívám, vidím se
- splnilo očekávání
doslo mi ruzive zrcatko misto bileho:))
- Sice menší, než jsem si představovala, ale zvětšení je fajn.
- Robustní
- Stabilní
Jedna strana normální, druhá zvětšuje 3x
vyhovuje
Nakupovala jsem poprvé a jsem velmi spokojená a rychlé dodání
Skvělý výrobek
- Zvetseni 5x bez zkreslení obrazu
- Otočné a z druhé strany normalni nezvetsujici zrcatko
- Osvětlení ve 3 barvach
- Moznost snizeni intenzity svetla
- Nabijeci, tedy bez nutnosti kupovat baterie
- Tlacitko na rozsviceni je jen z jedne (normalni) strany
- Vypinani az po projeti vsech 3 svetelnych tonu (musi se kliknout 4x) nez se vypne
- Pri otaceni horizontalne se uvolnuje uchycujici sroub (vyreseno tocenim vertikalne :-))
Mela jsem drazsi model od jine znacky, avsak nebyl tak dobry jako toto. Zvetseni je super a osvetleni taky. Svítí tak akorat a na koho je to moc, je mozne intenzitu snizit. Privrtani do zdi hodnotim kladně, neboť predesle zrcatko na přísavku v koupelne prostě nedrzelo. Esteticky je povedene, leštěný chrom vypada dobre.
Zrcátko perfektně zvětšuje, ale musíte se k němu přiblížit hodně blízko, z 15ti cm se už neuvidíte. Ale to je asi u těchto hodně přibližovacích zrcátek normální.
- spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Hned po rozbalení obě zrcátka vypadla naštěstí se nerozbila. Byla přilepena tím způsobem, že vůbec nedržela, takže jsem si je musela přilepit znovu sama. Jediné co mě potěšilo, že jsou zrcátka hezky osvícená. Nemluvím o tom, že výrobek byl celý špinavý, takže jsem musela vzít hadr a pořádně ho umýt ze všech stran. Za zrcátko jsem sice ráda, ale myslím že cena neodpovídá kvalitě.
- Nízká cena
- Zabudované LED světlo ve 3 teplotách
- Pětinásobné zvětšení
- Design
Za tu cenu je to dobrý výrobek, kvalita je v pořádku. Bohužel dojem kazí design. Držák na zeď s kloubem vypadá vyloženě příšerně.
- Drobnost co potesi
- Hezký design, variabilní osvětlení
- Poněkud horší kvalita zrcadlové plochy a tím zhoršené rozlisení