Nejnovější recenze ze sekce Kosmetická zrcátka
- Menší a lehčí zrcátko
- Malá přísavka, často padá
splňuje očekávání
- Konečně zrcátko s osvětlením!
Spokojenost
- Veliké jako kreditka
- Pěkný odraz
Pecka mladá je spokojená
- malé zvětšení
spokojenost
- Dobré zvětšení
- Zrcátko splnilo co jsem očekávala
Zrcátko sice zvětšuje, ale divně zkresluje. Při pohledu se mi dělá špatně.
Velmi praktické, velká spokojenost
Manželka je spokojená, nastavitelná intenzita a teplota světla. Oceňuji i dlouhou výdrž baterie a dobíjení USB. Materiálově i design kvalita a vzhled super.
- svítí to
- nesmyslně krátký kabel
- vetchá konstrukce
- průměr zrcadla je malý a hodí se spíše pro dětské obličeje s perfektním zrakem
- Poměr cena/výkon považuji za velmi nevýhodný
Přenosné podsvícené zrcátko za cenu bezmála 400,- je spíše dětskou hračkou pro 10ti leté holčičky, než něčím skutečně použitelným pro tvář dospělé ženy, jejíž tvář se do rozměru zrcadla vleze jedině z blízkosti natolik bezprostřední, že to oči nezaostří a není vidět už nic relevantního. O kloubech stojanu a celkové konstrukci se zde nebudu rozepisovat, jednoduše nestojí za nic. Za 50,-... možná do 100,- by to dávalo smysl jako ta hračka pro malé holčičky.
- V popisu je, že je součástí malé přibližovací zrcátko a není
- Hezké balení
- Ideální velikost na cesty
Zrcátko mi přišlo bohužel s rýhou.
- Zrcátko je velké, krásně zvětšuje
- Musí být stále připojené na kabel, není aku. To omezuje volnost pohybu se zrcátkem např. k oknu.
Zrcátko jsem vrátila. Pokud chci, aby svítilo, musí být zapojené do elektřiny. Není AKU. Kdo nebude zrcátko přenášet, je kvalitní za dobrou cenu.
- Velmi pěkné
- Vhodné na přilepení do zrcadlové skříňky
Tento typ zrcátka bylo jen v tomto obchodu. Dodání v pořádku a rychle, zabalení produktu bylo skvělé proti rozbití ochráněno skvěle. Produkt dorazil plně v pořádku.
výhoda je že jde připevnit bez vrtání, ale zase nevyhoda, že nevím jak dlouho to vydrží a spadne
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »